مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) ، با تاکید براین‌که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای اجرای استارت‌آپ و سیاست‌های کارآفرینانه است، گفت: هر شرکتی که در حوزه صنعت آب و برق فناوری نوین ارائه دهد؛ شرکت ساتکاب از آن حمایت می‌کند. به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی(idva)محمدولی علاءالدینی مدیرعامل […]

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) ، با تاکید براین‌که حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای اجرای استارت‌آپ و سیاست‌های کارآفرینانه است، گفت: هر شرکتی که در حوزه صنعت آب و برق فناوری نوین ارائه دهد؛ شرکت ساتکاب از آن حمایت می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی(idva)محمدولی علاءالدینی مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) پیش از ظهر امروز در یک نشست خبری ضمن اشاره به مطلب فوق اظهار کرد: همه اقتصاددانان معتقدند وجود نقدینگی زیاد در یک جامعه به هیچ وجه به صلاح نیست و باید از این میزان توان سرمایه ای مردم در راستای ارزش افزوده برای خود صاحبان نقدینگی سود و بهره ایجاد شود و براین پایه ما نیز معتقدیم اگر سرمایه های مردم در حوزه تولید و خدمات به حرکت درآید بیشترین سود را  خود مردم خواهند برد و چرخه ای بزرگ از کار و اشتغال به حرکت درخواهد آمد.

علاءالدینی رقم ۲هزار هزار میلیارد تومان نقدینگی اعلام شده در سطح جامعه را عددی نگران کننده خواند و گفت اگر به هرمیزان از این ثروت ملی استفاده شود سود آن نصیب مردم خواهد شد.

وی استفاده از استارت آپ های نسل دوم و کسب و کارهای نوین در این رویکرد را یکی ازخیره کننده ترین جهش های به فعلیت رساندن استعدادهای مغفول مانده ملی دانست وگفت: ساتکاب در نظر دارد درحوزه صنایع آب و برق ازاین روش های جدید کارآفرینی استفاده مطلوب داشته باشد و از آنجا که کشور ما دارای اقلیمی خشک است پس وفور بارش های یک سال لزوما نمی تواند ما را از تنش های آبی موجود که کشور با آن روبروست رها سازد وبر این قاعده با برگزاری رویداد سازگاری با کم آبی که حین روزهای ۳ تا ۵ تیرماه امسال برگزار خواهد شد قصد داریم از استارت آپ هایی که در زمینه مدیریت مصرف کار می کنند حمایت های ویژه به عمل بیاوریم.

علاءالدینی با بیان اینکه علاوه بر موضوع مدیریت مصرف آب، روی مباحثی چون مصرف و تولید برق، سازگاری با کم آبی، سفره های آب زیرزمینی و … نیز می توانیم از حضور استارت آپ ها بهره بگیریم، گفت: تا پایان سال جاری در ۱۱ بخش، حضور استارت آپ ها را ساماندهی می کنیم.

این مقام مسئول با تاکید بر این که استقبال از ایده های بکر و خلاق از سوی جوانان یکی از بهترین راهکارهای فعال کردن استارت آپ هاست ،گفت:حمایت ویژه ساتکاپ از شرکت ها ی دانش بنیان که در حیطه آب و برق فعالیت می کنند در دستور کار قرار گرفته است.

علاءالدینی با اشاره به فرمایش نوروزی مقام معظم رهبری در خصوص رونق تولید در سال جدید گفت:شعار امسال باید در متن فالیت های ساتکاپ قرار گیرد  و ما مبنی را بر آن گذاشته ایم که این شعار سال رنگ تحقق به خود بگیرد  و به همین جهت هم از سوی وزیر نیرو دستورالعملی را دریافت کرده ایم که با حمایت از بخش خصوصی و ایجاد فضای مناسب برای فعالان این حوزه وارد عمل شویم.

مدیرعامل شرکت مادرتخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق (ساتکاب) اضافه کرد: ساتکاپ آماده است هر شرکتی که با روش های دانش بنیان ، تأمین کننده تجهیزات آب و برق است و در هر بخشی دچار چالش است را با پشنیبانی کامل در این حوزه به فعالیت وادارد و این در حالی است که با ارتباطات مطلوبی که  با نهادهایی مانند وزارت”صمت”ومعاونت علمی فناوری ریاست جمهوری ایجاد کرده ایم امیدواریم ین اقدام به بهترین شکل ممکن اجرایی شود.

وی همچنین تصریح کرد: یکی دیگر از رویکردهای ساتکاب حمایت از فعالان بخش صدور خدمات فنی مهندسی در حوزه آب و برق است  و در این زمینه تلاش می شود تا با رفع انحصار باقی مانده ، فضای رقابتی نیز برای دست اندرکاران این بخش مهیا شود  وبر این اساس مامعتقدیم نه تنها انحصار دولتی برای اقتصاد آب وبرق مناسب نیست بلکه هرگونه انحصاری در بخش خصوصی هم می تواند کاملا مضر باشد و بنظر می رسد با مهیا کردن فضای رقابتی ،هم سرعت تامین کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنایع مربوط به آب و برق افزایش می یابد و هم قیمت تمام شده محصولات با حفظ کیفیت منطبق با استانداردها حاصل می شود.

مدیرعامل ساتکاب در مورد نحوه‌ی صادرات خدمات فنی و مهندسی ساتکاب به کشورهای دیگرنیز گفت: زمانی که شرکت‌های ایرانی می‌خواهند وارد کشوری شوند ساتکاب شرکت مشاوره، تأمین‌کننده تجهیزات مختلف، تأمین‌کننده هزینه و غیره را دور هم جمع کرده و گروهی تشکیل می‌دهد و این شرکت‌ها تحت حمایت ساتکاب وارد بازار می‌شوند و حتی اگر لازم باشد در کشور مقصد دفتری هم تأسیس می‌کنیم.

علاء‌الدینی ادامه داد: این شرکت به تنهایی نمی‌توانند وارد کار بازار یابی و به تبع آن متحمل هزینه های فراوان آن شوندو در این حال ساتکاب  از نمایندگی های ویژه این شرکت ها حمایت های لازم را به عمل خواهد آورد.

علاءالدینی با بیان اینکه در بخش های مختلف صنعت برق از ۷۰ تا ۱۰۰ درصد به خودکفایی در تأمین کالا و تجهیزات رسیده ایم ، گفت: بحث هوشمندسازی کنتورها از نظر تکنولوژی و اجرا در مجموعه ساتکاب در حال پیگیری است و تاکنون موفق شدیم در سراسر کشور ۳۰۰ هزار کنتور هوشمند نصب کنیم، در این زمینه به دنبال توسعه فعالیت های هوشمند، از جمله استفاده از اپلیکیشن هایی برای نصب روی گوشی های همراه و دادن هشدار به مصرف کنندگان در زمینه میزان مصرف برق و ارائه راهکارهای کاهش مصرف هستیم که این پروژه در گام های مطالعاتی و محاسباتی با تکیه صددرصدی بر توان داخل در حال پیشرفت است.

مدیرعامل این زیر مجموعه وزارت نیرو همچنین گفت: علاوه بر ده ها هزار قلم کالایی که تاکنون در صنعت آب و برق بومی سازی شده، ۱۰۰۰ قلم کالا مشخص شده اند و مورد شناسایی قرار گرفته اند تا فرآیند داخلی سازی و بومی سازی آنها انجام شود.

علاءالدینی افزود:ساتکاب بر اساس ردیف های قانونی این توان را دارد تا ارائه دهنده ایده و کار جدید را با مشارکتی با سهم ۵۱  و۴۹ درصدی مورد حمایت مالی قرار دهد و بر پایه این طرح، حاصل این مشارکت ها پس از یک بازه زمانی سه ساله  سرمایه به جریان افتاده را باز خواهد گرداند تا شرکت ایجاد شده جزو شرکت های خصوصیبه فعالیت های خود ادامه بدهد.

 وی در پاسخ به این پرسش خبرنگار ما مبنی بر این که آیا بخش ها و طرف های شریک با مشکلات بانکی و مالی روبرو نخواهند شد گفت:یکی از وظایف ساتکاب این است که موانعی از این دست را مرتفع سازد تا فعالان با فراغ بال بتوانند به کار خود ادامه دهند.

علاءالدینی با ذکر مثالی در خصوص تعاملات صورت گرفته در پانزدهمین اجلاس همکاری های مشترک اقتصادی ایران و فدراسیون روسیه  و رفع دغدغه بخش خصوصی در حیطه تعاملات بانکی گفت:مسیرهایی برای این گونه تعاملات وجود دارد که ما آن را یافته ایم  و بر این اساس ما با گروه هایی در کشور هدف بررسی های لازم را انجام داده و تیم هایی را در آنجا مستقر می کنیم  و تلاش می کنیم با چنین فعالیت هایی ارزآوری لازم را که دستور وزیر نیرو برای ماموریت های ساتکاب است را به تحقق برسانیم.