دولت علاقه ای به تصدی گری درحوزه های اقتصادی مربوط به بخش خصوصی پتروشیمی و صادرات محصولات این صنعت  ندارد و من بالشخصه بخشنامه و یا دستورالعملی که نشان از این تمایل دولت داشته باشد ندیده ام. به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی(IDVA)محمد امامی امین معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران صبح امروز […]

دولت علاقه ای به تصدی گری درحوزه های اقتصادی مربوط به بخش خصوصی پتروشیمی و صادرات محصولات این صنعت  ندارد و من بالشخصه بخشنامه و یا دستورالعملی که نشان از این تمایل دولت داشته باشد ندیده ام.

به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی(IDVA)محمد امامی امین معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران صبح امروز در دومین نشست خبری به مناسبت برگزاری سومین نمایشگاه توانمندی های صادراتی حمهوری اسلامی ایران” ایران اکسپو” در پاسخ به این پرسش خبرنگار ما که گفته می شود صادرات محصولات پتروشیمی به خارج از کشور با موانع دولتی روبروست گفت: دولت در این زمینه در هرجا ورود کند برای مرتفع کردن مشکلاتی است که پیش از این بر زمین مانده است و من بالشخصه ندیده ام که نهادهای دولتی در حوزه صادرات پتروشیمی طی دستورالعمل مشخصی به تصدی گری بپردازند و باعث ایجاد مانع برای صادرکنندگان باشند.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که صادرکنندگان محصولات پتروشیمی از نرخ گذاری های دستوری و تخفیف هایی که دولت به خریداران خارجی می دهد ،گلایه مندند نیز گفت:نرخ های ارزی دولت کاملا مشخص هستند و اگر قرار باشد مواد اولیه پتروشیمی ها با نرخ دولتی تحویل آنها شود و بعد محصول با قیمت آزاد بفروش برسد ،عملا خریداران با زیان های هنگفت مواجه خواهند شد وبر این اساس ،این رویکرد نهادهای متولی به هیچ عنوان تصدی گری نیست ودرحقیقت دولت برای حفظ مصالح ملی به آن ورود پیدا کرده است.

وی در عین حال عدم علاقه نهادهای مسئول در بخش خصوصی مانند اتاق بازرگانی و اتاق اصناف برای حضور در نمایشگاه ایران اکسپو را مورد انتقاد قرار داد و گفت: به راستی این موضوعی پرسش برانگیز است که چرا این دستگاه ها که باید از همه بیشتر اشتیاق حضور در چنین نمایشگاه هایی داشته باشند،در چنین رویدادی کم رنگ ظاهر می شوند و باید گفت این دیگر در دست دولت نیست.

معاون اقتصادی استاندار تهران در خصوص حضور کم رمق فعالان اتاق بازرگانی واتاق اصناف در این رویداد گفت: متاسفانه حتی رسانه‌های وابسته به این جریان‌ها نیز در نشست امروز حضور ندارند و وقتی اتاق بازرگانی خودش نمی‌خواهد که حمایت شود دولت چه کار می‌تواند انجام دهد.

امامی امین، ضمن اشاره به وجود ۱۷هزار کارخانه تولیدی در استان تهران گفت: ۷۲ هزار واحد صنفی- تولیدی، ۴۰۰ هزار واحد صنفی و بخش اعظمی از تولیدات کارخانه‌ای در پایتخت حضور دارند که عدد بسیار بزرگی است اما تاکنون از این ظرفیت‌ها استفاده مناسبی نشده است.

وی افزود: در حوزه بازاریابی و مارکتینگ تلاش‌های بسیاری انجام شده و بخش تبلیغات نیز مورد توجه ویژه استانداری و دولت قرار گرفته است.

معاون اقتصادی استاندار تهران اطلاع رسانی ناقص از ظرفیت‌ها و پتانسیل پایتخت را یکی از دلایل دیده نشدن تولیدکنندگان استان دانست و گفت: ۶۰ شهرک صنعتی در تهران وجود دارد که هرکدام دهها کارخانه و کارگاه را در خود جای داده است اما یک از‌هم‌گسیختگی در حوزه تولید، مصرف و حاکمیت داریم که جلوی شناخته شدن این ظرفیت‌ها را می‌گیرد.

وی نمایشگاه اکسپو ۲۰۱۸ را یکی از مهم ترین اقدامات دولت دانست و گفت: دولت در برگزاری این نمایشگاه‌ها کوتاهی نکرده و نمی‌کند و اینکه دوستان تنها حرف‌های ناامیدکننده را برزبان جاری کنند جالب نیست.