مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه از دی ماه سال گذشته تا شهریور ۹۸، ۱۵۶۰ نفر نیروی محلی در شرکت‎های مستقر در منطقه پارس جذب شده‌ است، گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال آتی بتوانیم همین میزان نیروی بومی در منطقه جذب کنیم. به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی […]

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با بیان اینکه از دی ماه سال گذشته تا شهریور ۹۸، ۱۵۶۰ نفر نیروی محلی در شرکت‎های مستقر در منطقه پارس جذب شده‌ است، گفت: امیدواریم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در سال آتی بتوانیم همین میزان نیروی بومی در منطقه جذب کنیم.

به گزارش پایگاه خبری صدای دیپلماسی ایران(idva) و به نقل از شرکت ملی نفت ایران پیروز موسوی، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی، انرژی پارس،با اشاره به اینکه واحد اشتغال منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس بر اساس ابلاغیه مقام عالی وزارت نفت، جذب نیروی بومی را در صنایع فعال در منطقه در دستور کار قرارداده است، گفت: از دی ماه سال ۹۷ تا شهریور ماه سال جاری به تعداد ۱۵۶۰ نفر نیروهای بومی استان بوشهر جذب صنایع منطقه شده‌اند.

وی با بیان اینکه استخدام این افراد با نام، کد ملی، آدرس و مشخصات شفاف انجام شده است، گفت: این امر با حضور شوراهای شهر و روستا و مسئولین محلی از جمله فرمانداران راستی آزمایی شد.

موسوی با اشاره به اینکه ۳۰۰ نفر از این افراد از بومیان شهرستان عسلویه بوده اند، افزود: بر اساس آمار اعلامی از سوی فرمانداری شهرستان عسلویه، پیش از این ۶۰۰ نفر بیکار در این شهرستان وجود داشت که با جذب صورت گرفته این مساله کاهش چشمگیری پیدا کرده است و با برنامه‌ریزی که داریم امیدواریم با تداوم برنامه های جذب در صنایع مختلف منطقه در سال آتی بتوانیم از به صفر رسیدن تعداد افراد بیکار در عسلویه خبر دهیم.

وی افراد جذب شده در صنایع مختلف در طول یکسال گذشته را عمدتا از شهرستان‌های پیرامونی از جمله، عسلویه، دیر، جم و کنگان بر شمرد و گفت: پس از این شهرها، افراد شاغل از سایر نقاط استان از جمله بوشهر، برازجان، خورموج و تنگستان و دیگر شهرهای استان بوده‌اند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس با تأکید بر ابلاغیه وزیر نفت گفت: بر این اساس کلیه نیروهای جذب شده در  حوزه های پشتیبانی و خدماتی به طور ۱۰۰ درصدی بومی هستند و طبق مذاکره ای که با پتروشیمی‌ها و پالایشگاه‌های منطقه صورت گرفته است، ظرفیت ویژه‌ای برای نیروهای بومی متخصص نیز در نظر گرفته شده است.

آموزش نیروی انسانی در اولویت برنامه‎ها

موسوی با بیان اینکه اولویت‌ها برای اشتغال نیروها تغییر یافته است، گفت: با توجه به اتمام ساخت پروژه‌های توسعه‌ای در منطقه و رسیدن به مراحل بهره‌برداری، نگهداشت و تعمیرات در پالایشگاه‌ها و پتروشیمی‌ها به کارگیری نیروها نیز شکل تازه‌ای گرفته است.

وی در تشریح این موضوع گفت: در حال مذاکره برای امضای قراردادی با مرکز آموزش فنی استان بوشهر هستیم تا بتوانیم در  بخش‌های خدماتی و تعمیراتی برای نیروهای بومی آموزش‌های مرتبط فراهم کنیم.

موسوی ادامه داد:‌ از طرفی با استاندار بوشهر نیز مذاکراتی داشته‌ایم تا بتوانیم برای اعطای تسهیلات بانکی در شهرهای مختلف از جمله عسلویه و کنگان اقدام کنیم تا نیروهای آموزش دیده بتوانند با دریافت تسهیلات، همسو با صنایع منطقه برای ایجاد اشتغال، اقدام کنند.

وی با بیان اینکه آموزش افراد از طریق مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و همچنین ۶ مرکز آموزش فنی در استان بوشهر انجام می‌شود، گفت: افراد می‌توانند برای توان‌افزایی و آموزش به این مراکز مراجعه کنند و پس از آن از طریق دریافت وام استانداری جذب بازار کار شوند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در پایان با اشاره به حضور ناصر مولایی، مدیر توسعه منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران در جلسه اول بهمن در منطقه، گفت: با حضور وی مباحث مرتبط با شهرک‌ها، مشکلات و تنگناها و مسائل رفاهی و آموزشی بررسی و بنا شد در همکاری با شرکت‌های پتروشیمی، ملی گاز و ملی نفت در شهرستان‌های جم، عسلویه و کنگان مسائل آموزشی و رفاهی شهرک‌ها نیز در کمیته های مرتبط بررسی و راهکارهای مرتبط پیش بینی و اجرایی شود.

  • منبع خبر : شرکت ملی نفت ایران